Cepten Facebook Videoları Nasıl İzlenir ?

Yazar: Admin Tarih: 10:42 Kategori: , , , , , , , , Yorum: Yorum Yap

X.facebook.com ile Cepten Video İzlemek



Çağın uyuşturucusu Facebook’u biliyorsunuz. Hiçbirşeyi merak etmeyen, Hiçbirşeyi öğrenmek istemeyen, dertsiz,tasasız, işsiz güçsüz gençlik bulunduğu her yeşillik veya havalı ortamda telefonu ile fotoğraf çekip Facebook a koyma ve yorumları alma meşgalesi ile meşgul. Ama tabi bildiğiniz gibi operatörler yakın zamanda facebook zero sitesini kapattı. Artık cepten facebook için internet paketi yapmak zorunlu hale geldi. Eğer internet paketiniz varsa size cepten facebook videoları izlemenin yöntemini göstereceğim.

 

X.FACEBOOK TÜRKÇE GİRİŞ CEPTEN
X.facebook girişini cepten gelenler için yazımızın sonunda paylaşacağız şimdi biraz x.facebook.com giriş yapıp incelememizi yazalım. xfacebook
videoları açan facebook sitesi aslında facebook un bir alt domaini ve bu domainde facebooktaki flash videolar bir yazılım sayesinde nokia samsung htc iphone gibi çoğu cep telefonunda izlenebilen mp4 formatına dönüşüyor. sizde böylece cepten x.facebook.com a girdiğinizde ve videoyu cepten izlemek istediğinizde cep telefonunuzun video oynatıcısı x.facebook daki video linkini otomatik olarak yükleyip oynatıyor. sizde bundan sonra cepten facebook videolarını izleyemiyorum, facebook videolarını cepten oynatamıyorum mobil cihazdan facebook videoları izleme diye döne döne aramıyorsunuz. altta paylaştığımız cepten x.facebook a giriş linkine tıklıyorsunuz ve full mobil facebook olan x.facebook a girmiş oluyorsunuz.

X.FACEBOOK ÜCRETSİZ (BEDAVA) MI?
x.facebook.com sitesi elbette ücretsiz değil. Zaten 0.facebook.com bile kapanmışken bu siteyi bedava yapmalarını beklemek doğru olmaz. Ama eğer internet paketiniz varsa onunla rahatça girebilirsiniz.

 

BURADAN GİRİŞ
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder